Yleinen

Miltä nyt tuntuu Vuoden Contact Center -asiantuntija 2015?

Syyskuun 8.päivänä 2015 Yhteys-asiakaspalvelukonferensissa palkittiin Vuoden Contact Center -asiantuntija. Tänä vuonna kunnianosoitus myönnettiin Nets Oy:n asiakasneuvojalle Tuija Wallin-Pirttimäelle. Jo 15-vuotiaasta asti asiakaspalvelutehtävissä työskennellyt Tuija on tehnyt pitkän uran aiemmin Finnairissa ja viimeiset 5 vuotta Netsin Contact Centerissä.

Kisaan Tuijan mukaan ilmoittanut esimies kehuu häntä rautaiseksi asiakaspalvelun ammattilaiseksi, joka ei jää sanattomaksi haastavissakaan tilanteissa. Netsin Contact Center palvelee asiakkaitaan vuoden jokaisena päivänä vuorokauden ympäri, joten asiakasneuvojille kontakteja kertyy liki sata viikossa. Asiakkaiden raha-asioista keskustellessa on oltava erityisen tarkka. Tuijan mukaan tärkeintä asiakkaan kohtaamisessa puhelimitse on nöyryys, kunnioitus ja taito asettua asiakkaan kanssa samalle viivalle.

Työstään Tuija on saanut kiitosta työtovereidensa lisäksi myös asiakkailta erityisesti selkeydestään ja ystävällisyydestään. Tuija itse sanoo Netsin tarjoamalla koulutuksella ja ohjeistuksella olevan iso merkitys asiakaspalvelun laadun ylläpitämisessä. Viiden vuoden aikana työ on muuttunut paljon teknologian ja muun kehityksen mukana.

– Tuntuu, että asiakaspalvelu ainakin rahoitusalalla on murroksessa. Maksutapoja tulee kokoajan lisää ja kontaktointitavat asiakkaisiin muuttuu. Asiakkaat pysyvät kuitenkin samoina. Tarpeet vain muuttuvat, Tuija tuumii.

Saamastaan palkinnosta Tuija on ollut erittäin otettu ja näkee sen isona tunnustuksena työlleen, jota on tehnyt jo pitkään. Toimistolla palkintoa juhlistamassa kakkukahvein olivat kaikki yrityksen johtoa myöten. Myös tulevaisuudessa Tuijan pitävät motivoituneena niin työkaverit kuin itselle asetetut tavoitteet.

Vuoden Palveluasiantuntija haku on käynnissä! Löytyykö työyhteisöstäsi henkilö, joka ansaitsisi tunnustusta? Ilmoita hänet mukaan!

Kukitettu Vuoden Contact Center -asiantuntija saa palkinnokseen diplomin muistuttamaan ansiokkaasta suoriutumisesta työssään sekä lahjakortin yhteen Wakaru Eventsin asiantuntijatapahtumista!

Tuija-Wallin-Pirttimäki

Tuija Wallin-Pirttimäki