Yleinen

Amiedu ja Wakaru käynnistivät laajan yhteistyön koulutuksen kehittämisessä

amiedu-love-oppia

Amiedu on Suomen suurin ammatillinen aikuiskouluttaja, jonka keskeistä tarjontaa on myös organisaatioiden osaamisen kokonaisvaltainen kehittäminen. Wakaru on johtava palvelu- ja projektijohtamisen sekä mittaamisen palveluyritys, joka tarjoaa IT-palvelujohtamisen, projekti- ja portfoliojohtamisen sekä kokonaisarkkitehtuurin koulutuksia ja konsultointia.

“Olen äärimmäisen iloinen yhteistyöstä Wakarun kanssa”, Amiedun koulutuspäällikkö Erica Lehto kertoo. “Wakaru on merkittävä ja tunnustettu toimija omalla alueellaan kuten Amiedukin. Wakaru laajentaa palveluvalikoimaamme ja syventää asiantuntijaosaamistamme. Yhteistyömme tavoitteena on tarjota asiakkaiden tarpeisiin entistä kokonaisvaltaisempia, laadukkaampia ja räätälöidympiä palveluita. Tässä monimutkaistuvassa toimintaympäristössä on järkevää rakentaa kattavia asiakaskohtaisia ratkaisuja yhdessä kumppanien kanssa.”

Amiedun ja Wakarun tarjoomat täydentävät hyvin toisiaan.

“Koulutus- ja konsultointitarjontamme painopiste on auttaa asiakkaitamme palvelujen, prosessien ja projektien kehittämisessä ja johtamisessa, managementissa“, Wakaru Oy:n toimitusjohtaja Jaakko Kuosmanen kertoo. “Ydintoimintaamme on kansainvälisiin sertifiointeihin johtavien kurssien järjestäminen. Pääkohderyhmiämme ovat palvelu- ja IT-organisaatioiden keskijohto ja asiantuntijat. Suomen sata suurinta yritystä ovat kaikki Wakarun asiakkaita.

“Wakaru tarjoaa käyttöömme koko oman ja kumppaniverkostonsa tarjooman”, Erica Lehto täydentää. “Heidän palvelujaan ovat muun muassa ITIL®, TOGAF®, COBIT® ja PRINCE2®, joiden kouluttamiseen ja sertifiointeihin heillä on järjestämisoikeudet, ja joissa he ovat kilpailijoitaan vahvempia. Lisäksi heillä on täydentäviä projektijohtamisen tuotteita ja palveluita. Standardit ja niihin tehtävien sertifiointien merkitys korostuu yritysten henkilöstön osaamista vahvistettaessa. Asiakkaiden vaatimuksena on usein se, että heille palvelua tuottavan henkilöstön osaaminen on osoitettuna ja tunnustettuna.”

Jaakko Kuosmasen mukaan yhteistyö on lähtenyt liikkeelle hyvin positiivisessa hengessä ja tarjoaa paljon mahdollisuuksia.

 “Voimme laajentaa ja kehittää yhdessä uusia ratkaisuja. Koulutustoimiala on suuressa murroksessa, rakenteet muuttuvat, digitalisaatio vaikuttaa, ja tarvitaan uudenlaisia ratkaisuja, verkostoja ja tapoja toimia.”

Entistä kattavampia koulutuspalveluita yrityksille ja julkishallinnon organisaatioille

Amiedu voi sopimustoimittajana tarjota Wakarun palveluita myös julkishallinnon organisaatioille osana Tietotekniikan koulutuspalveluiden puitesopimusta vuosina 2014 – 2018.  Puitesopimus sisältää tietotekniikan koulutuspalveluja peruskäyttäjille ja asiantuntijoille sekä erilaisia lisäpalveluja, kuten sähköisiä koulutuspalveluja, osaamiskartoituksia ja sertifiointeja.

“Meillä on oman tarjonnan lisäksi kattava alihankkijaverkosto, jota Wakaru täydentää erinomaisesti”, Erica Lehto kertoo. “Voimme tarjota organisaatioille asiakaskohtaisesti toteutettavissa koulutuksissa koko Wakarun tarjooman, ja avoimiin koulutuksiin teemme yhteistyössä räätälöidyn palveluvalikoiman.

 Tämä yhteistyö on win-win-win -tilanne: tavoitteena on, että asiakas hyötyy Amiedun ja Wakarun toisiaan täydentävistä palveluista. Rakennamme yhteisen palvelutarjonnan ja ketterän toimintamallin, jonka mukaan kehitämme yhteistyötämme ja uusia palveluratkaisuja. Tämä yhteistyö tarjoaa monia mahdollisuuksia myös Amiedun tarjoamiin muutosvalmennuksiin.


”

Lisätietoja:

Erica Lehto, koulutuspäällikkö, Amiedu, puh. 020 7461 343, erica.lehto@amiedu.fi

Jaakko Kuosmanen, toimitusjohtaja, Wakaru Oy, puh. 040 728 5870, jaakko.kuosmanen@wakaru.fi

Amiedu julkaissut tiedotteen sivuillaan 1.3.2016

Tutustu Wakarun koulutuskalenteriin täältä