Oppia.fi KUMPPANI

Wistec Training ja Wakaru yhteistyöhön

wistec-love-oppiaWakaru on jälleen kuunnellut asiakkaidensa toiveita ja kurssivalikoimaan on nyt otettu mukaan sovelluskehityskoulutuksia. Kumppaniksi valikoitui ICT-osaamisen kehittämisen asiantuntijatalo Wistec Training Oy, joka pyörii 12 hengen voimin yli 20 vuoden kokemuksella.

”Halusimme Wakarun kumppaniksi siksi, että meillä on ennestään hyvä tuntemus Wakarun toiminnasta ja sen laadusta. Ajatuksemme ovat pitkälti samanlaisia eli haluamme molemmat olla parhaita omalla toiminta-alueellamme ja tarjota asiakkaille parasta mahdollista palvelua henkilöstön osaamisen kehittämisessä”, kertoo Wistecin myyntijohtaja Juha Huhtanen.

Koulutus- ja konsultointipalveluissa Wistecille on tärkeää varmistaa, että koulutuksessa saadut taidot muuttuvat arkipäivän toiminnaksi, joka toteuttaa ICT-investoinnille asetetut tavoitteet. Palveluissa yhdistetään teknologia, johto, esimiehet ja henkilöstö yhdeksi osaavaksi kokonaisuudeksi. Avoimesta kurssitarjonnasta Huhtanen suosittelee erityisesti identiteetin- ja pääsynhallinnan koulutuksia sekä Excelin Power-työkaluja. Koko organisaation henkilöstölle Wistecillä on tarjotajatkuvan palvelun konsepti.

Wakaru jatkaa koulutustarjonnan laajentamista tänä keväänä aukeavan Oppia.fi – oppimisen verkkokauppa konseptin avulla!

“Aiemmin laajensimme koulutustarjontaa jo ketterien menetelmien kursseihin Conribyten ja CGI:n koulutuksilla. Tällä hetkellä CGI:n Scaled Agile Framework -koulutukset ovat selkeä hitti markkinoilla”, sanoo Wakarun toimitusjohtaja Jaakko Kuosmanen.

Wistecin kurssit löydät Wakarun kurssikalenterista.