Blogi

Tarinoita ja oppia palvelujohtamisen ja projektijohtamisen asiantuntijoille

IT-palvelujohtaminen, Projekti- ja portfoliojohtaminen

“Työkalupäivä nosti hienosti profiiliaan” 

Päivän päättänyt keynote-puhuja, onnistuneet asiakascase-esitykset ja herkullinen ruoka nousivat esille tämän vuoden Työkalupäivässä

Elokuun viimeisenä päivänä aamuaurinko valaisi Helsingin Messukeskuksen seminaaritilojen aulaa, joka tänä vuonna täyttyi peräti 21 kumppaniyrityksen standeista ja innostuneista edustajista. Kolmatta kertaa järjestettävä Työkalupäivä oli valmis vastaanottamaan vieraitaan: projekti-, teknologia-, ICT-käyttöpalvelu- ja kehityspäälliköitä, toimitusjohtajia, asiantuntijoita, konsultteja, IT-arkkitehteja, osasto- ja tuotepäälliköitä, tutkijoita… liki 90 eri yrityksestä ja organisaatiosta ympäri Suomen!

Tiedossa oli intensiivinen päivä, sillä yleisön toiveesta Työkalupäivä oli laajennettu tänä vuonna koskemaan ITSM-työkalujen lisäksi myös projekti- ja IT-valvontatyökaluja. Päivän aikana kolmessa salissa kuultiin peräti 21 puheenvuoroa. Esityksiin oli toivottu käytännönläheisyyttä, esimerkkejä elävästä elämästä työkalujen hyödyntämisestä organisaatioissa. Tauoilla yleisö pääsi haastamaan kumppaneitamme, joiden joukossa oli useita työkalutoimittajia.

Esitystarjonta sai kiitosta monipuolisuudestaan ja profiilin nostosta viime vuodesta. Yleisö oli tyytyväinen myös tapahtumapaikkaan tarjoiluineen.

Esiintyjistä edukseen nousivat esiin erityisesti keynote-puhuja Alkon teknologiapäällikkö Reko Lehti, joka sai yleisön pauloihinsa kuvailemalla Alkon suunnitelmaa liiketoiminnan eri funktioiden yhdistämiseksi yhteisellä tehtävienhallintatyökalulla monitoimittajaympäristössä. Tykätty oli myös Joakim Kockbergin lennokas esitys Tiedon SIAM-konseptista ja kekseliäänä asiakascase-esityksenä pidettiin HappyNow:n perustaja Sami Kallion sekä Tiedon tuotepäällikön Janne Kaihilan yhteistä puheenvuoroa Mitattavaa ja mittavaa säästöä paremmalla työntekijäkokemuksella. Intohimostaan projekti-, järjestelmä- ja palvelusalkunhallintaan kertoi onnistuneesti myös Esa Toivonen Thinking Portfoliosta. Hän kiteytti esityksessään, miten eri salkunhallinnan näkökulmat voidaan valjastaa oman organisaation hyödyksi tukemaan viestintää ja päätöksentekoa.

Katso tunnelmia järjestäjätaho JSM Consultingin tekemältä slideshowlta ja kurkkaa, ketä muita mainioita puhujia kuultiin Työkalupäivässä 2016. Kuka saisi sinut ensi vuonna mukaan? Laita meille vinkkiä: wakaru.events@wakaru.fi

#Tyokalupaiva

 

Tutustu Oppia.fi tapahtumakalenteriin ja löydä sinua kiinnostavimmat tapahtumat!

Comments are Closed