Blogi

Tarinoita ja oppia palvelujohtamisen ja projektijohtamisen asiantuntijoille

Yleinen

Oppia.fi – Oppimisen verkkokaupalle myönnetty Avainlippu-tunnus

suomalaista_palvelua

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Avainlippu-alkuperämerkin Oppia.fi – Oppimisen verkkokaupalle 19.lokakuuta 2016. Oppia.fi-palvelua tuottaa koulutus- ja konsultointiyritys Wakaru Oy.

Avainlippu-merkillä on takanaan yli 50-vuotinen historia, ja se myönnetään tunnustuksena tuotteen tai palvelun suomalaisesta alkuperästä sekä suomalaista työtä edistävästä vaikutuksesta. Avainlippu voidaan myöntää Suomessa valmistetulle tuotteelle tai Suomessa tuotetulle palvelulle. Lisäksi tuotteen tai palvelun kotimaisuusasteen on oltava vähintään 50 prosenttia. Keskimäärin Avainlippu-tuotteiden kotimaisuusaste on yli 80 prosenttia.

Oppia.fi on keväällä 2016 perustettu verkkokauppa koulutuspalveluille. Wakaru Oy yhdessä liki 40 yrityskumppanin kanssa muodostaa verkoston, joka tuo eri asiantuntija-alojen laadukkaat kurssit, asiantuntijaseminaarit sekä digitaalisen sisällön saman luotettavan verkkopalvelun alle.

”Oppia.fi perustettiin palvelemaan oppijoita ja heidän muuttuvia tarpeitaan. Oppiminen ei tapahdu pelkästään luokassa, joten tarjolla on luokkakurssien lisäksi myös asiantuntijaseminaareja, verkkokursseja, etäopetusta, webinaareja, e-kirjoja ja muuta digitaalista sisältöä. Näistä jokainen voi valita itselleen sopivat”, kertoo Wakarun toimitusjohtaja ja Oppia.fi-verkkokaupan toiminnan edistäjä Jaakko Kuosmanen.

”Haimme Oppia.fi – Oppimisen verkkokaupalla Avainlippu-merkin, koska palvelu on suomalainen, ja sillä on ostajalle suuri merkitys. Verkossa on paljon tarjontaa ja ostajan on vaikea erottaa, mitkä ovat hyviä ja mihin voi luottaa. Siksi käymme läpi laajan määrän tarjontaa ja poimimme niistä parhaat tarjolle. Verkkokaupassa luottamus on ratkaiseva tekijä ja suomalainen verkkokauppa, jonne saa helposti yhteyden, erottuu edukseen. luotamme asiakkaisiimme ja siksi yritysasiakkaat voivat ostaa verkkokaupasta laskulla luottokortin lisäksi”, Kuosmanen sanoo.

suomalaistapalvelua_suomi_sininen_rgb

Lisätietoa Avainlippu-merkin myöntämisestä: suomalainentyo.fi

Lisätietoa Oppia.fi – Oppimisen verkkokaupasta: Jaakko Kuosmanen, jaakko.kuosmanen@wakaru.fi

https://youtu.be/W-sr7IqqCog

Comments are Closed