Oppia.fi KUMPPANI

Oppimisen ilotulitusta

new-years-eve-1789147_1920

Maaliskuussa 2016 käynnistimme Oppia.fi – Oppimisen verkkokaupan. Käyntiinlähtö on ollut ennätyksellisen räväkkä, sillä mukana on nyt jo liki 50 kumppania ja verkkokaupan liikevaihto on heti yli 3 miljoonaa euroa. Mistä on kyse ja miten tämä on mahdollista?

Oppia.fi on rakennettu oppijan tarpeista lähtien. Punaisena lankana on se, että poimimme maailmalta parhaat oppimisen kehittämisen ratkaisut ja tuomme ne helposti ja luotettavasti saataville. Oppijan kannalta on tärkeää, että ratkaisut tukevat hänen kulloinkin valitsemiaan oppimismuotoja. Jotkut opiskelevat yksin verkkokursseja itseopiskeluna, kun taas joku toinen arvostaa työpajoja, ryhmätöitä, vuorovaikutusta ja kouluttajan tuomaa käytännön kokemusta. Oppia.fi tarjoaa tällä hetkellä luokkakursseja, asiantuntijatapahtumia, verkkokursseja, etäopetusta, webinaareja, ekirjoja, ekirjastoja ja muita digitaalisia osaamisen kehittämisen ratkaisuja.

Kuluneena vuonna erityisesti maksuttomat webinaarisarjamme ketterien menetelmien käytöstä ja tietoturvasta kiinnostivat laajasti. Ensi vuonna webinaarien määrä tulee varmasti kasvamaan ja sisältö monipuolistumaan. Koulutustarjonta laajeni Oppia.fi-kumppaniverkoston myötä. Wakarun tarjoamien projektijohtamisen, it-palveluhallinnan ja yritysarkkitehtuurin lisäksi saman katon alta löytyy nyt myös ketteriä menetelmiä, tietokantakoulutusta, liiketoiminnan kehittämisen kursseja, sosiaalisen median hyödyntämisestä bisneksessä, graafisen suunnittelun apuvälineitä, henkilöstön kehittämistä ja paljon muuta. Oppia.fi tapahtumakalenterista löytyi vuonna 2016 peräti 11 maksullista yritystapahtumaa, joissa vieraili 1373 henkeä.

Vuoden 2017 aikana Oppia.fi tulee kasvamaan räjähdysmäisesti. Tarjonnan määrä kaikilla osa-alueilla kasvaa huippuosaamista edustavien kumppaneiden avulla siten, että moni voi todeta saavansa kaiken tarvitsemansa täältä. Vuoden aikana Oppia.fi tullaan myös integroimaan usean asiakkaan sisäisiin järjestelmiin, jolloin sekä oppijat että henkilöstöyksikkö saa entistä parempaa palvelua. Oppia.fi konsepti otetaan käyttöön myös Ruotsissa ja Virossa noudattaen Oppia.fi:n periaatetta globaalien ja lokaalien palvelujen yhdistämisestä. Niinpä palvelun nimi eri maissa tulee olemaan paikallisen kielen mukainen.

Uuden vuoden lupauksemme on laajentaa Oppia.fi:tä entisestään vuonna 2017 ja tehdä siitä paikka, josta jokaisen ICT-alan ammattilaisen on helppo löytää juuri omaan tasoon ja oppimistapaan soveltuvaa koulutusta. Kehitämme verkostojamme koulutettaviemme toiveiden mukaan, ja siksi meihin voi olla rohkeasti yhteydessä miltein asiassa kuin asiassa.

Tiedontäyteistä Uutta Vuotta ja tervetuloa kehittymään!

Oppia.fi: Tapahtumat – Koulutukset – eKirjat – Webinaarit – Muu digitaalinen sisältö