Blogi

Tarinoita ja oppia palvelujohtamisen ja projektijohtamisen asiantuntijoille

Yleinen

Ora Hanttu Wakarun myyntijohtajaksi

Wakaru kiihdyttää erityisesti Oppia.fi – Oppimisen verkkokaupan myyntiä, joka on nyt saavuttanut jo 500 kurssin ja 60 kurssitoimittajan rajan. Myös kansainvälistymistoimenpiteet etenevät ja Oppia –palvelu on avattu nyt Viroon. Ora Hantun johdolla tahti kiihtyy entisestään. Uusi myyntijohtajamme esittäytyy:

“Olen liiketoiminnan kehittämisen, yritysmyynnin, prosessikehittämisen ja projektihallinnan ammattilainen. Ennen Wakarua toimin tuotepäällikkönä koulutusliiketoiminnassa. Vastuullani oli infrastruktuurin, testauksen, systeemityön, ohjelmoinnin, viitekehysten ja ketteryyden tuotesalkut. 

Tätä ennen toimin ohjelmistoyrityksessä myynnin ja markkinoinnin johtajana. Myydyt tuotteet olivat portfoliojohtamisen ohjelmistoja projektihallintaa, laatujärjestelmiä että aloitetoimintaa varten. Olen luonut myös pitkän uran ohjelmistoliiketoiminnan ja sovelluskehittämisen B2B-päällikkötehtävissä telealalla että finanssi- ja vakuutuspuolella. Olen erikoistunut tilaaja/toimittaja suhteiden hallintaan. Kauppojen joukosta löytyy Suomen merkittävimmät julkishallinnon-, eläkevakuutus-, tietoliikenne-, pankki-, vähittäismyynnin-, elintarvike-, metsä-, rakennus-, konepaja-, lääke-, koulutus-, ja kiinteistöalan yritykset. Minut tunnetaan myynti- ja strategiatoimien johtamisen tehostajana; projektien ja liiketoimintahankkeiden johtajana; digitaalisen markkinoinnin, palvelumuotoilun ja tapahtumamarkkinoinnin erikoisosaajana; portfoliojohtamisen taitajana; sekä ICT (ERP, CRM, Projekti- että laadunparantamistyövälineiden) myynnin ja soveltavan ratkaisusuunnittelun guruna.

Minut tunnetaan myös laajasta erikoisosaajien ja johtamisen verkostosta. Lisäksi minut (ehkä) muistetaan Aalto-Yliopiston että Helsingin Yliopiston suorittaneena tiedon lähettiläänä tai perhostietäjänä kouluajoilta. Juureni on Suomessa ja kielitaitoni laaja. Vapaa-ajan pyhitän perheelle, musiikin tekemiselle, tennikselle ja lukemiselle. Olen veteraani RTS pelaaja, koiraharrastaja ja ammennan tietoni talouden, tekniikan ja politiikan kehityksen seuraamisesta. Iän myötä olen ymmärtänyt, että minulla on kyky tehdä enemmän. Minua ajaa eteenpäin tiedon ja taitojen oppimisen halu ja mottoni on learning is everything”

Jos olet kiinnostunut Wakarun tarjoamasta yrityskohtaisesta koulutustarjonnasta, ota yhteyttä ja etsitään yhdessä teille paras keino kasvattaa henkilökuntanne osaamista uudelle tasolle!

ora_hanttu_esittely

Comments are Closed