Yleinen

Suomen suurin oppimisen ja liiketoiminnan kehittämisen ekosysteemi kehittyy ja kasvaa merkittävästi

TIEDOTE – Wakaru Oy on ostanut Momentti Oy:n tapahtuma- ja mainostoimistoliiketoiminnan. Toiminta jatkuu entistä vahvempana ja laajempana tapahtuma- ja markkinointitoimisto Mowe nimellä. 

Koulutuskenttä on muuttunut viime vuosina rajusti. Myös ammattitapahtumarintama kokee muutosta ja monet tapahtumaformaatit etsivät omaa paikkaansa. Organisaatioiden on yhä hankalampi löytää oikeaa koulutusta tai verkostoitumispaikkaa.

Suomen merkittävin oppimisen ekosysteemi Oppia.fi on kasvanut muutamassa vuodessa todella kattavaksi oppimisen verkkokaupaksi. Nyt Oppia.fi:tä tukee erittäin vahvasti myös tapahtuma- ja markkinointitoimisto Mowe, joka syntyi Wakaru Oy:n ostaessa Momentti Oy:n tapahtuma- ja mainostoimistoliiketoiminnan. Oppia.fi:n ja Mowen yksinkertainen yhteinen tavoite on tukea entistä paremmin ja laajemmin:

  • yksilöiden kehittymistä ja oppimista ja sitä kautta organisaatioiden kehittymistä
  • organisaatioiden palvelutuotteiden ja koulutusten hankkimista yhdellä klikkauksella
  • organisaatioiden liiketoiminnan kehittymistä ja palvelujen myyntiä
  • organisaatioita, yrityksiä ja yksilöitä kehittymään ja menestymään paremmin.

Oppimisen verkkokauppa Oppia.fi sekä tapahtuma- ja markkinointitoimisto Mowe synnyttävät yhdessä Suomen merkittävimmän ammattilaisille ja organisaatioille suunnatun ammattitapahtuma- ja koulutustarjoaman, jonka vahvinta kärkeä ovat ICT-, projekti-, ja prosessialat. Myös erittäin vahvoina osa-alueina ovat ammattitapahtumat, jotka on suunnattu johdolle, HR:lle ja palvelujohtamisesta vastaaville esimiehille ja ammattilaisille.

Tämän vuoden aikana on jo yli 4000 eri alojen asiantuntijaa, esimiestä, johtajaa, liiketoimintapäättäjää sekä muita ammattilaisia osallistunut fyysisiin ammattitapahtumiin. Tietotaitoa ja osaamista on ollut tapahtumissa jakamassa yli 300 ammattilaista. Näissä ammattitapahtumissa on ollut mukana kumppaneina yli 150 organisaatiota. Oppimisen, verkostoitumisen ja vuorovaikutuksen määrää ja sen arvoa kehittymiselle ja organisaatioiden liiketoiminnalle on mahdotonta mitata. Kaikki palautteet kuitenkin puoltavat selvästi sitä, että ammattilaisten fyysisille kohtaamiselle, verkostoitumiselle ja tietotaidon jakamiselle on selkeä tarve.

Oppimisen laajin verkkokauppa

Kun Suomen suurimman oppimisen verkkokaupan Oppia.fi:n tarjoamaan lisätään vielä fyysiset ammattitapahtumat ja online-ammattitapahtumat, kokonaisuus saa aivan uudet mittakaavat. Oppia.fi:ssä on tällä hetkellä koulutuksia, valmennuksia, sertifikaatteja, verkkokoulutuksia, webinaareja, e-kirjoja ja paljon muuta. Tarjoajia tällä hetkellä on jo yli 100 organisaatiota. Tarjolla on tällä hetkellä yli 1 000 kurssia.

Mowe-tapahtuma- ja markkinointitoimisto ja Oppia.fi synnyttävät yhdessä Suomen laajimman oppimista ja liiketoimintaa tukevan ekosysteemin ammattilaisille ja organisaatioille.

Lisätietoja:

Wakaru Oy, perustaja Petri Väyrynen, puhelin +358 40 592 4448
Momentti Oy, perustaja Samuli Karjalainen, puhelin +358 440 666 733

www.mowe.fi
www.wakaru.fi
www.momentti.fi

kuva1