Yleinen

Lisää voimaa digitaalisten hankkeiden toimeenpanoon ja toteutukseen

Paine digitalisoitua tulee vastaan joka puolelta – asiakkailta, kilpailijoilta sekä operatiiviselta ja ylimmältä johdolta. Suurin paine tulee kuitenkin asiakkailta.

Digitalisaation suurimpana esteenä on Digital Transformation Index -tutkimuksessa haastateltujen päättäjien mukaan riittämättömät budjetit ja resurssit.

“Wakaru Consulting Oy:n uusi liiketoimintamalli tuo liikkeenjohdon konsultointiin aitoa verkosto- ja alustatalouden logiikkaa, asiakkaiden ja palvelua tarjoavien konsulttien sekä asiantuntijoiden eduksi”, sanoo Wakarun toimitusjohtaja Jaakko Kuosmanen.

“Yhteen lauseeseen kiteytettynä uusi Wakaru Consulting Oy on tasapainoisen verkostomallin avulla liiketoimintaa palveleva tavoitteellinen yhteistyön ekosysteemi riippumattomille konsulteille.”

Wakaru Consultingia vetämään pitkän linjan ammattilainen

Wakaru Consulting Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty Matti Juvonen. Hän on aiemmin toiminut itsenäisenä konsulttina, partnerina sekä monissa eri linjaorganisaation liiketoiminnan kehitys- ja johtotehtävissä.

“Liiketoimintaa palveleva konsultointi on suunnattu ennen kaikkea liiketoimintalähtöisten hankkeiden toimeenpanon ja toteutuksen kyvykkääseen resursointiin ja erityisesti odotettujen tulosten ja vaikutusten aikaansaamiseen”, Juvonen sanoo ja jatkaa:

“Wakaru Oy:n tausta palvelu- ja projektijohtamisen asiantuntijana ja kouluttajana täydentää hyvin kykyä toimia hankkeissa, joissa ICT-projektit ja- tuotanto ovat keskeisessä roolissa. Autamme nimenomaan strategian ja muiden suunnitelmien toteutuksessa sekä toimeenpanossa.”

Ekosysteemi tuo vankkaa kokemusta ja osaamista kilpailukykyiseen hintaan

Tavoitteellisen yhteistyön ekosysteemi verkoston mallina tarkoittaa oikeudenmukaista liiketoimintahyödyn jakamista kaikkien sidosryhmien kanssa. Käytännön toiminta periaatteiden mukaan luo luottamuksen ja motivaation verkoston avoimelle vuorovaikutukselle. Tämä on edellytys yhteiselle näkemykselle ja tavoitteiden toteuttamiselle eli tuottavalle liiketoimintamahdollisuuksien hyödyntämiselle.

“Verkoston voitontavoittelu ei ole itseisarvo, vaan keino toteuttaa toiminta-ajatusta. Näin pystymme tarjoamaan vankkaa kokemusta ja osaamista kilpailukykyiseen hintaan”, Juvonen sanoo.

Riippumattomuus varmistaa asiakkaiden edun

“Riippumattomat konsultit pystyvät aidosti toimimaan asiakkaan eduksi. Motivaatio asiakkaan näkökulman ja tavoitteiden sisäistämiseksi syntyy verkoston toiminta-ajatuksesta. Toimimme asiakkaan metodeilla, välineillä ja viitekehyksillä, ilman sidoksia omiin menetelmiin. Tuomme toki tarvittaessa parhaita käytäntöjä hankkeisiin aina tarpeen mukaan.”

Verkostomalli ja joustava resursointi mahdollistaa juuri oikean osaamisen löytämisen oikeaan tarpeeseen ja tilanteeseen. Asiakas siis saa sitä mitä tarvitsee, eikä sitä mitä juuri nyt on tarjolla.

Olitpa asiantuntija-apua tarvitseva mahdollinen asiakas, riippumaton konsultointiyrittäjä tai fokusoitunut ratkaisutoimittaja, ota reilusti yhteyttä! Katsotaan yhdessä, miten Wakaru Consulting Oy voisi toimia toimittajananne ja tavoitteellisen yhteistyön kumppaninanne.

Matti Juvosen tavoitat sähköpostitse matti.juvonen@wakaru.fi tai puhelimitse +358 50 585 4062