IT-palvelujohtaminen, johtaminen

Wakaru ja Opiframe aloittavat ICT-projektipäälliköiden rekrykoulutukset

“Haluamme tarjota yrityksille kustannustehokkaan rekrytointikanavan saada ajankohtaisella osaamisella päivitettyjä osaajia. Wakaru yhteistyökumppanina takaa erittäin laadukkaan kokonaisuuden tarjoten koulutettaville laadukkaan ja monipuolisen perehdytyksen projektityön eri osa-alueisiin”, sanoo Opiframen toimitusjohtaja Jyrki Nieminen.

Puolen vuoden rekryohjelma perehdyttää monipuolisesti projektien hallintaan ja johtamiseen yhdistäen teoreettista opetusta, käytännöllisiä harjoituksia ja työssäoppimista yritysyhteistyökumppanin kanssa. Koulutus sisältää useita sertifiointiin tähtääviä moduuleita. RekryKoulutuksen kouluttajina toimivat Wakarun pidetyt ja kokeneet valmentajakonkarit.

Opetusjaksojen rakenne on tehty siten, että ne antavat aiheesta hyvän perusymmärryksen lisäksi työkalut uusimpien juuri pinnalla olevien menetelmien hyödyntämiseen.

”Meille on tärkeää auttaa organisaatioita menestymään paremman osaamisen avulla. Koulutusjakso sisältää kaikki uusimmat ja tärkeimmät projektijohtajan opit ja tavoitteena on, että mukaan lähtenyt yritys saa koulutusohjelman päätöksenä osaavan ja valmiiksi talon tavat tuntevan työntekijän riveihinsä”, sanoo Wakarun toimitusjohtaja Jaakko Kuosmanen.

Katso kattava kurssisisältö tarkemmin rekrykoulutus-sivustolta! Katso myös kuka voi hakea rekrykoulutukseen. Ensimmäinen puolen vuoden koulutusjakso starttaa huhtikuun 29.päivä.

Projektipäällikön Rekrykoulutuksen järjestävät yhteistyössä Opiframe, Wakaru, TE-palvelut ja ELY-keskus.

Lue lisää ICT-projektipäällikön rekrykoulutuksesta täältä!