Blogi

Tarinoita ja oppia palvelujohtamisen ja projektijohtamisen asiantuntijoille

Yleinen

Wakaru vahvistaa osaamistaan ostamalla enemmistön Suomen suurimmasta Lean Six Sigma -konsulttitalosta

Wakaru vahvistaa asemaansa Suomen koulutus- ja konsultointimarkkinalla ostamalla enemmistön Suomen suurimmasta Lean Six Sigma -konsulttitalosta Business Excellence Finland Oy:stä. Business Excellence Finland Oy (BEF) on asiantuntijoiden muodostama palveluyritys, joka auttaa asiakkaitaan toiminnan kehittämisessä.

BEF:n palvelut sisältävät koulutusta ja konsultointia, parannusprojekteja ja -työpajoja, sekä muutosohjelmien ja strategian luomista. Business Excellence Finlandin ydinosaamista on Lean Six Sigma -menetelmien hyödyntäminen tärkeissä prosessinparannushankkeissa. BEF toimii Erinomainen ja Hukkajahti brändien alla.

Business Excellence Finland Oy on perustettu vuonna 2010. Olemassaolonsa aikana BEF on toteuttanut yli 5000 asiakasparannusta. BEF:n yhdeksällä Lean ja Six Sigma -asiantuntijalla on yli 250:n vuoden kokemus teollisuus- ja palveluorganisaatioiden tuloksellisesta toiminnan kehittämisestä.

Yrityskauppa tukee Wakarun tavoitetta olla johtava toimija koulutus- ja konsultointipalvelualalla, konsolidoida ja uudistaa markkinaa sekä kehittää palveluvalikoimaansa.

”Koulutus- ja konsultointitoimiala on suuressa murroksessa organisaatioiden toimintaympäristön ja työn tekemisen tapojen muuttuessa jatkuvasti. Tehtävämme on edistää ja kehittää asiakkaidemme liiketoimintaa laadukkaasti ja kustannustehokkaasti. Tuotamme arvoa uusilla innovatiivisilla digitaalisilla palveluilla, kuten Oppia.fi osaamisen kehittämisen palvelulla sekä nykyaikaisilla asiantuntijapalveluilla”, sanoo Wakarun perustaja Petri Väyrynen.

”Olen innoissani saadessamme BEF:n kaltaisen systemaattisesti ja sydämellä toimivan palveluyrityksen sekä heidän erittäin kokeneet ja osaavat konsulttinsa vahvistamaan palveluvalikoimaamme. BEF:n avulla olemme entistä vahvempia auttamaan yrityksiä ja työntekijöitä menestymään tulevaisuuden työelämässä”, Väyrynen kertoo.

”Wakarun tavoin näemme digitalisaation ja työelämän suuntautumisen tuomat muutokset suurina mahdollisuuksina. Nopeiden, näkyvien ja pysyvien muutosten sekä viivan alla näkyvän tuloksen aikaansaaminen on asiakkaillemme entistä tärkeämpää. Organisaatiot, joiden johtamis-, toiminta- ja laatujärjestelmät ovat kunnossa, voivat katsoa tulevaisuuden tuomiin mahdollisuuksiin luottavaisin mielin”, sanoo Business Excellence Finland Oy:n hallituksen puheenjohtaja Hannu Järvelin.

”Odotamme paljon myös yrityskaupan mukana aukeavilta mahdollisuuksilta tarjota asiakkaillemme juuri heidän tarpeisiinsa sopivia työkaluja. Näemme tämän muutoksen ennen kaikkea myös oman toimintamme kehittämisen seuraavana askeleena, jotta pystymme vastaamaan yritystoiminnan kehittämisen yhä monimuotoisempiin haasteisiin. Liittyminen mukaan Wakarun pitkään ja hienoon menestystarinaan on meille erinomainen askel kohti yhä vaikuttavampia palveluita”, Järvelin summaa.


Lisätietoja antavat:

Jaakko Kuosmanen, toimitusjohtaja, Wakaru Oy, +358 40 728 5870 jaakko.kuosmanen@wakaru.fi

Hannu Järvelin, hallituksen puheenjohtaja, Business Excellence Finland Oy, +358 40 758 4585 hannu.jarvelin@erinomainen.fi

Wakaru on japania ja tarkoittaa ymmärtämistä. Autamme asiakkaitamme oivaltamaan ja kehittämään osaamistaan kouluttamalla, konsultoimalla, mittaamalla ja tuottamalla toiminnan kehittämisen asiantuntijapalveluita. Wakaru Consulting Oy on keskittynyt liiketoiminnan muutoshankkeiden läpiviemiseen. Wakaru – yhtiöiden liikevaihto vuonna 2018 oli 5,4 Meur. Yli 98% Wakarun asiakkaista suosittelee Wakarun valmennuksia ja ammattitapahtumia kollegalleen. www.wakaru.fi

Business Excellence Finland on Suomen suurin Lean Six Sigma -konsultointitalo. BEF:ssä sinua palvelee yhdeksän asiantuntijaa, joilla on yhteensä 250 vuoden kokemus organisaation viivan alla näkyvästä toiminnan kehittämisestä. Tästä mitattava lukuna on yli 95% asiakasuskollisuus. Vuonna 2018 toteutimme 723 asiakasparannusta. www.erinomainen.fi

Comments are Closed