IT-palvelujohtaminen

Mitä eroa on IT4IT versioiden 3 ja 2.1 välillä?

Mitä eroa on IT4IT versioiden 3 ja 2.1 välillä? Tästä blogista löydät lyhyen esittelyn, mitä eroa IT4IT 3:n ja 2:n välillä on.

IT4IT 3.0 -versio tuo merkittäviä muutoksia ja parannuksia verrattuna aiempaan 2.1 versioon. Historiallisesti IT4IT on toiminut viitereferenssiarkkitehtuurina eri IT toiminnan eri vaiheissa, keskittyen arvovirtoihin ja IT arvoketjuun. Nyt arvoketjujen lisäksi, IT4IT 3.0 kääntää katseensa kohti digitaalisten tuotteiden hallintaa.

Uuden IT4IT 3.0 version määrittelemät IT-komponentit nähdään IT:n tuottamina digitaalisina tuotteina. Omalle liikeotiminnalle ja asiakkaille tuotetaan arvoa digitaalisen tuoteportfolion jatkuvalla arvioinnilla ja kehittämisellä sekä varmistamalla käytössä olevien tuotteiden sujuva toiminta.

Niin kuin edeltäjänsäkin, IT4IT 3.0 tuo arkkitehtien ja digitaalisten tuotteiden omistajien käyttöön oman notaationsa, jolla voi tehokkaasti ja ymmärrettävästi kuvata digitaalisten tuotteiden muodostamaa toiminnallista arkkitehtuuria.

Tutustu uudistuneeseen IT4IT™ Version 3 Foundation -valmennukseen

Wakaru ja Justin ovat järjestäneet yhdessä Palvelujohtamisen perjantaikahvit paremman palvelujohtamisen asialla. Yhdessä järjestetyn webinaarisarjan toisessa osassa keskiössä oli data. Katso Palvelujohtamisen perjantaikahvit osa 2: Data digitaalisten palvelujen kulmakivenä tallenteena – koko sarjan löydät tästä.

 


Mika Lyytinen, Justin

Mika Lyytinen toimii tuoteryhmäpäällikkönä Justin Groupilla ja vastaa yrityksen koulutusliiketoiminnasta. Hänellä on usean vuoden vankka kokemus tuotehallinnasta ja IT-palveluhallinnasta. Hän on toiminut sekä palveluntarjoaja- että asiakasorganisaatioiden palveluksessa. Työtehtäviin on kuulunut koulutuksen lisäksi tuote- ja prosessikehitys, projektien hallinta ja palveluiden laadun varmistaminen. Keskiössä on aina ollut asiakkaiden tarpeiden ymmärtäminen ja arvon tuottaminen.

Justin Group Oy on vuonna 2015 perustettu riippumaton asiantuntijayritys, joka tuottaa muotoilevan palvelunhallinnan koulutus- ja asiantuntijapalveluja. Palveluissamme yhdistyy vankka palvelunhallinnan, palvelukehityksen ja -johtamisen osaaminen palvelumuotoilun hyväksi havaittuihin menetelmiin.

Autamme asiakkaitamme tuottamaan parempia, arvoa tuottavia palveluita, jotka ovat myös kannattavia ja täyttävät liiketoiminnalliset vaatimukset. Parempien palveluiden tuottaminen on mahdollista, kun palvelu ymmärretään ja suunnitellaan kokonaisuutena, sekä asiakkaan, että tuottajan näkökulmasta.

Löydät Justinin myös @LinkedInistä