IT-palvelujohtaminen, Referenssi, tapahtumat

Asiakastarina: Digijohtamisen päivä | Business Technology Forum Oy

Business Technology Forum Oy on voittoa tavoittelematon organisaatio, joka muodostaa edelläkävijöiden yhteisön. Osana toimintaansa BT Forum järjestää Digijohtamisen päivän, jossa Wakarun Oppia Events on ollut tuottajakumppanina jo vuodesta 2014. Tämän lisäksi BT Forum tarjoaa liike-elämä- ja teknologiajohtajille avoimen lähteen teknologiaviitekehykseen.

Haastattelimme BT Forumin toiminnanjohtaja Katri Kolesnikia vuosia kestäneen yhteistyön onnistumisen merkityksestä ja kulmakivistä, mitkä ovat tehneet Digijohtamisen päivästä onnistuneen tapahtuman aina suunnittelusta viimeiseen silaukseen asti.

On ollut mukavaa tehdä yhteistyötä kumppanin kanssa, joka innostuu ja innostaa kokeilemaan uusia asioita kanssamme ja jolle osallistujien tyytyväisyys on prioriteetti numero yksi.

– Katri Kolesnik, Business Technology Forum Oy

Lue alta, mitä Katri kertoo pitkäkestoisesta tapahtumatuotannon kumppanuudesta.

Miksi päädyitte ulkoistamaan tapahtumatuotannon?

– Tarvitsimme näkyvyyttä tapahtumallemme ja se ei olisi onnistunut ilman kumppania. Lisäksi omassa organisaatiossamme ei ollut tarpeeksi resursseja kattamaan kaikkia tapahtumatuotannon vaatimia tehtäviä.

Mikä oli tapahtuman kohderyhmä?

– IT:n johtamisen ammattilaiset sekä liiketoiminnan teknologiakehityksestä vastaavat henkilöt sekä julkiselta että yksityiseltä sektorilta.

Miten päädyitte Wakarun Oppia Eventsiin ja millaiset kokemukset teillä on yhteistyöstä?

– Olemme olleet pitkään samalla toimialalla ja tehneet yhteistyötä laajemminkin. Wakarulla on laaja verkosto, joka kattaa juuri tarvitsemamme kohderyhmän sekä hyvin tuotteistetut ja korkealuokkaiset palvelut kumppaneille.

Millaista palautetta olette saaneet tapahtumaosallistujilta?

– Saimme etenkin viimeisestä tapahtumastamme erinomaista palautetta niin järjestelyjen kuin ohjelmankin suhteen.

Millaista hyötyä tapahtumatuotannon hankinta on tuonut teille?

– Vapauttanut aikaa muihin tehtäviin ja toisaalta tuonut paljon lisää näkyvyyttä sekä organisaatiollemme että tapahtumalle.

Edistikö tapahtuma mielestänne liiketoimintaanne, ja miten?

– Osallistujat ovat olleet yhteydessä jälkeenpäin ja olemme päässeet keskustelemaan myös palveluistamme laajemmin.

Minkälaisia tulevaisuuden suunnitelmia teillä on tästä eteenpäin?

– Jatkamme yhteistyötä tapahtumajärjestelyjen osalta ja mietimme myös laajempaa yhteistyötä liittyen esim. koulutustilaisuuksiemme myyntiin ja markkinointiin.

Onko jotain muuta, mitä haluaisitte nostaa esille?

– On ollut mukavaa tehdä yhteistyötä kumppanin kanssa, joka innostuu ja innostaa kokeilemaan uusia asioita kanssamme ja jolle osallistujien tyytyväisyys on prioriteetti numero yksi.

Mahtava huomata, kun tapahtumat aikaansaavat sellaisia elämyksiä, joihin palataan tarinoissa vielä vuosien jälkeen.

– Petri Kultaranta, Oppia Events, Wakaru

Tapahtumaliiketoimintaa Wakarulla johtava Petri Kultaranta näkee tapahtumat erityisenä kohtaamispaikkana niin ihmisien kuin tiedon osalta, minkä vuoksi niille on tilausta työelämässä. Kultaranta tunnistaa Kolesnikin mainitsemat seikat Oppia Eventsin vahvuuksiksi ja nostaa myös pitkän kokemuksen erilaisista tapahtumista ja sen, että tuotamme tapahtumapalvelut juuri asiakkaan tarpeeseen.

”Olen saanut olla tuottajana näissä tapahtumissa nyt tammikuussa jo 8. kertaa. Yhteistyö on ollut aina mutkatonta ja tapahtumien vuosittain vaihtuvat teemat ovat mielenkiintoisia toteuttaa”, kertoo Oppia Eventsin tuottaja Elina Halonen.

Kultaranta korostaa, että onnistuminen on tiimin ja asiakkaan yhteispeli, josta täytyy antaa kiitosta myös ammattitaitoisille tuottajille. He huolehtivat produktioista aina viimeistä yksityiskohtaa myöden, mikä mahdollistaa erinomaisen osallistujakokemuksen. ”Mahtava huomata, kun tapahtumat aikaansaavat sellaisia elämyksiä, joihin palataan tarinoissa vielä vuosien jälkeen”, tiivistää Kultaranta.

Toivotamme Katrille ja koko BT Forumille erinomaisia tulevia Digijohtamisen päiviä tuleville vuosille!

Lue lisää tapahtumatuotannon palveluistamme


Tutustu organisaatioihin

Business Technology Forumin löydät seuraavista kanavista verkkosivut, LinkedIn

Business Technology Forum (BT Forum) Oy on voittoa tavoittelematon yhtiö, joka koordinoi Pohjoismaisten yritysten ja julkisen sektorin toimijoista koostuvaa teknologiajohtamisen kehitysyhteisöä. BT Forum kehittää kaikille avointa bisnesteknologian viitekehystä, Bisnesteknologiamallia, tai lyhyemmin BT-standardia.

Oppia Events – Tapahtumia tulevaisuuden rakentajille | Tapahtuma on keino kasvattaa yrityksesi liiketoimintaa ja vahvistaa asiakassuhteita. Jaa asiantuntijuuttasi, herätä kuulijoiden kiinnostus ja innosta heidät mukaan muuttamaan maailmaa! Tuotamme ammattilaisille suunnattuja live- ja virtuaalitapahtumia monenlaisiin tarpeisiin ja tilanteisiin – ota yhteyttä niin katsotaan, miten voimme auttaa juuri sinua. Oppia Events on osa Wakarua.

Oppia Events verkkosivut, LinkedIn
Wakarun verkkosivut, LinkedIn


Kirjoittaja Laura Hassel toimii Head of Marketing -roolissa Wakarulla.Laura Hassel