Oppia.fi KUMPPANI, Projekti- ja portfoliojohtaminen

Wakaru ja Ccea yhteistyöhön – tarjolle koulutusta muutoksenhallintaan

ccea-love-oppia

Nyt on ensimmäistä kertaa mahdollisuus osallistua kaikille avoimeen, käytännönläheiseen Ccea Change Champion -valmennukseen. Valmentajana toimii Suomen johtava muutoksenhallinnan asiantuntijayritys Ccea Oy.

Wakaru ja Suomen suurimpien yritysten muutosten läpiviennin kumppani Ccea ovat sopineet yhteistyöstä, joka tuo korkeatasoiset muutoksenhallinnan koulutukset asiakkaidemme saataville. Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun Ccean muutoksenhallinnan valmennukset ovat kaikkien saatavilla.

”Olemme iloisia, että Ccea valitsi meidät koulutuskumppanikseen. Ccea on kokenut kouluttaja, mutta tähän saakka muutoksenhallinnan koulutukset ovat olleet vain heidän asiakkaidensa saatavilla. Nyt tarjolla on avoimia koulutuksia, joista ensimmäiset pidetään 31.5.2016 ja 13.9.2016”, Wakarun toimitusjohtaja Jaakko Kuosmanen sanoo.

”Meiltä on jo pitkään toivottu avoimia muutoksenhallinnan koulutuksia. Yhteistyö kokeneen, hyvämaineisen Wakarun kanssa tekee tämän mahdolliseksi”, Ccean markkinointi- ja myyntijohtaja ja seniorikonsultti Auli Packalén sanoo.

Ccea Change Champion™ on yhden päivän mittainen muutoksenhallinnan valmennus, joka tuo osallistujille perusvalmiudet viedä läpi ohjelmilla ja projekteilla tavoiteltavia toiminnan muutoksia. Koulutuksen aiheena ei siis ole projektin scopen muutosten hallinta eikä muutoksenhallinta IT-prosessina, vaan ns. people change management.

”Tyypillisesti organisaatiot tietävät, mitä asioita toiminnassa halutaan muuttaa, mutta muutosten läpivienti ontuu: ihmiset eivät muuta päivittäisiä rutiinejaan halutulla tavalla ainakaan pysyvästi ja muutoksella haetut hyödyt jäävät osittain tai kokonaan toteutumatta. Valmennus antaa eväät viedä läpi muutoksia niin, että käytännön vaikutukset eri ryhmiin tunnistetaan ja päivittäinen liiketoiminta kuormittuu mahdollisimman vähän”, Auli Packalén sanoo.

Uutuusvalmennus on tarkoitettu niin muutoksista vastaavalle johdolle ja PMO-rooleissa toimiville kuin ohjelma- ja projektipäälliköillekin. Tutustu koulutuksen tarkempaan sisältöön ja ilmoittaudu mukaan!

Lisätietoa antavat:

Auli Packalén, Head of Marketing and sales, Ccea
auli(at)ccea.com, p. 040 845 3045

Jaakko Kuosmanen, CEO, Wakaru
jaakko.kuosmanen(at)wakaru.fi, p. 040 728 5870